Burger s žampiony Portobello

Kdo potřebuje k burgeru housku?  Šťavnatý žampion je 1000x lepší:-)

burger portobello 2

SUROVINY

  • burger – kupte si kvalitní, již připravený nebo si ho udělejte doma – já k dobrému pomletému masu dávám jenom sůl a pepř
  • žampiony portobello
  • všechno, co chceme do burgeru: salát, rajče, cibule, sýr, majonéza, slanina atd.

Troubu předehřejte na 180°C. Portobella dejte na plech „na zádíčka“ a zakápněte olivovým olejem. Dejte do trouby na 15 minut. Burger připravte na grilu nebo na pánvi. Dál postupujte jako u klasického burgeru. Naskládejte do něj co máte rádi. Jen je lepší ho nejíst rukama, páč je fakt šťavnatý:-)

TIP: Portobello je celkem nevýrazné chuti, nebojte se ho okořenit.

Burger s žampiony Portobello

Chcete dostávat upozornění na nové recepty e-mailem?

Sledujte DELIKETO také na sociálních sítích!